More


  FOTO. Adrian Țuțuianu, Pro România, oaspete de seamă al primarului PSD de la Odoreu, Dumitru Pop

  =

  Reprezentantul Pro România, Adrian Țuțuianu, fost ministru al Apărări într-unul din guvernele PSD, s-a aflat recent în vizită la actualul primar PSD al comunei Odoreu, Dumitru Pop.

  În urma acestei vizite, Țuțuianu a anunțat că primarul comunei Odoreu, Dumitru Pop, ales pe listele PSD, a trecut la Pro Romania.

  ”Continuăm turul național de organizare și evaluare a filialelor PRO ROMÂNIA. Alături de secretarul general Ion Mocioalcă si deputatul Octavian Petric, am avut întâlniri cu cei care coordonează Organizațiile Sălaj, Satu Mare, Bihor și Maramureș.

  O întâlnire aparte a fost cea cu primarul comunei Odoreu, Pop Dumitru (cerc roșu), ales pe listele PSD, care a decis să vină alături de echipa PRO ROMÂNIA”, se arată în postarea făcută de Adrian Țuțuianu (cerc negru) pe contul său de Facebook.

  Postarea este însoțită și de o o fotografie făcută în sediul Primăriei Odoreu.

  Situația primarului comunei Odoreu, Dumitru Pop, este cel pușțin ambiguă în acest moment. Faptic, conform declarațiilor lui Țuțuianu, Dumitru Pop este în Pro România. Scriptic, este în PSD de unde nu și-a dat încă demisia. Interesantă poziție.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img