More

    FOTO. ITM își BATE JOC de GREVIȘTII de la Electrolux. Este INCREDIBIL ce i-a pus să facă


    Pe lângă faptul că nu sunt luați în considerare și sunt batjocoriți de conducerea fabricii la care lucrează, fiind nevoiți să stea în stradă, greviștii de la Electrolux au mai avut azi parte de o bătaie de joc. de data aceasta din partea unie instituții a statului care, culmea, trebuia să-i apere.

    Secretarul sindicatului Cartel Alfa Satu Mare, Vasile Dârle, le-a transmis greviștilor informarea primită de la ITM potrivit căreia, pentru a primi tichetele de masă de pe luna trecută, muncitorii trebuie să depună, personal, o reclamație la ITM.

    În cursul zilei de marţi au fost câţiva colegi să sesizeze faptul că au primti tichete doar cei care nu se află în grevă, pentru luna trecută, dar au primit răspunsul că sesizările trebuie depuse personal.

    În această situație, toți cei 400 de greviști au pornit, în marș, spre sediul ITM pentru a depune acele reclamații.

    Doar că aici, surpriză. Muncitorii de la Electrolux care au ajuns la sediul ITM Satu Mare nu au fost lăsaţi să intre. Oamenii au completat sesizările pe unde au putut: pe maşini, pe pereţi, pe uşi de garaje. O persoană le-a adunat şi le-a dus în instituţie. În total, au fost despuse aproape 250 de reclamați.

    Însă, pentru a evita această batjocură, conducerea ITM putea trimite la Electrolux un funcționar care să preia reclamațiile de la toți angajații, nu să poarte aproape 400 de oameni până la ITM ca apoi să-i țină în stradă. Sigur, nu de fiecare dată se poate practica așa ceva, dar de data aceasta era un caz mai special.

    Este de-a dreptul incredibil ce se întâmplă cu acești greviști care nu cer decât doi lei pe oră în plus la salariu.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE