More    FOTO. SĂRBĂTOARE Social democratele sătmărene, sărbătorite de Ziua Femeii


    Femeile social democrate din județul Satu Mare au fost sărbătorite în această seară de colegii lor din PSD. Peste 130 de persoane s-au întâlnit joi seara la Sala de Ceremonii Esedra pentr a le sărbătorii pe doamnele și domnișoarele din Orgaizația Județeană a PSD Satu Mare. Evenimentul a fost organizat de Organizația de Femei a PSD Satu Mare, coordonate de Paula Mare și Cecialia Marinescu.

    La sărbătoarea femeilor social democarte au fost prezenți, printre alții, președintele organizației județene, Aurelia Fedorca, ministrul Apărării, senatorul Gabriel Leș, deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, vicepreședintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, Radu Roca, managerul Nord Vest TV și Gazeta de Nord Vest, Mircea Govor, primari din județ, dintre care poate fi nominalizată primarul comunei Terebești, Mariana Avorniciții, consilieri județeni (Nicolae Avorniciții), consilieri locali.

    În cuvântările lor, Aurelia Fedorca, Gabriel Leș dar și Radu Roca, le-au felicitat pe femeile social democrate, au evidenția activitatea acestora atât în viașa politică, cât și socială a județului, dar și ale României, și le-au urat mult succes pe mai departe precum și un călduros ”La Mulți Ani!”.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE