More


  FOTOGALERIE. ATENȚIE șoferi!!! Au început PLOMBĂRILE în Satu Mare

  =

  Șoferii care circulă începând de astăzi prin municipiul Satu Mare trebuie să fie foarte atenți cum conduc doarece în trafic au apărut o serie de obstacole produse de utilajele folosite la plombarea străzilor. Mai mult decât atât, pot fi unele porțiuni de drum unde să fie instituite restricții temporare de circulație.

  ”Primăria Municipiului Satu Mare a demarat joi, 7 martie, lucrările de plombare a străzilor. În această primă etapă se va interveni cu prioritate pe arterele majore de circulație și zona centrală, urmând a se acționa în toate zonele municipiului Satu Mare. Ca urmare a desfășurării acestor lucrări pot exista restricții temporare de circulație”, se arată într-un comunicat al Primăriei Satu Mare.

  După cum se poate observa din imaginile postate de Primăria Satu Mare, nu este vorba doar despre o simplă plombare, ci mai degrabă o reparație de mare anvergură a străzilor orașului. Se folosesc utilaje de mari dimensiuni, freze, rabe etc. Nu este plombată doar groapa, ci se decapează mari porțiuni din asfalt deteriorat care, ulterior, este înlocuit cu asfalt de bună calitate.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img