More


  FOTOGALERIE. Ziua Mondială a Apei, SĂRBĂTORITĂ prin concursuri și porți deschise de Apaserv Satu Mare

  - Advertisement -

  Ziua Mondială a Apei (World Water Day) se sărbătorește în întreaga lume din anul 1993. În fiecare an, ONU stabilește o temă a zilei, în jurul căreia sunt planificate diverse evenimente. Tema anului 2019 este: APĂ PENTRU TOȚI.

  În cadrul activităților dedicate Zilei Mondiale a Apei, în data de 22 martie 2019 S.C. Apaserv Satu Mare S.A. a organizat Ziua porților deschise la Uzina de apă Mărtinești și la Stația de Epurare. Uzina de apă Mărtinești și Stația de Epurare a fost vizitat de circa 300 de elevi și preșcolari, de la Școala Bălcescu-Petofi, Liceul Alimentar, Liceul Reformat, Școala Generală Călinești Oaș, Grădinița nr. 5 și copii asistați de la SPAS.

  Astfel, vizitatorii au avut ocazia de a vedea îndeaproape de unde vine apa de la robinet și să înțeleagă importanța stațiilor de epurare și fluxul tehnologic al tratării apei uzate. Pe tot parcursul evenimentului, obiectivele au fost vizitate în grupuri organizate, cu îndrumători – specialiști din cadrul stațiilor de Uzinei de apă Mărtinești și a Stației de epurare.

  Cu ocazia zilei Mondiale a Apei, S.C. Apaserv Satu Mare S.A. a organizat și Concursul de fotografii cu tematica “Apă pentru toți” și Concursul “Cel mai bun slogan Apaserv”.

  Pentru stabilirea câștigătorilor, s-a format o comisie de jurizare, din care au făcut parte: Dr. Ing.Leitner– director general, Dr. Ing. Matuz Bela Tiberiu – director tehnic, Bor Darius – director economic, Kereskenyi Noemi – Șef Serviciu Relații Publice și IT și Cenușă Andrea – consilier relații publice.

  Pozele favorite au fost punctate de fiecare membru din juriu, după cum urmează: poza pentru locul I – 3 puncte, poza pentru locul II – 2 puncte, poza pentru locul III – 1 punct.

  Decernarea diplomelor și a premiilor a avut loc la sediul societății, unde au fost expuse și cele 48 de poze înscrise la concurs.

  Rezultatul concursului:

  Premiul I – Nagy Nandor cu poza LA RÂND – 10 puncte – 1000 lei

  PREMIUL II – Ovi D.Pop cu poza WATER GAME – 7 puncte – 500 lei

  PREMIUL III – Habarics Zsolt  cu poza Pe aripile Vântului – 6 puncte – 300 lei

  Premiul Special – Habermuller Jozsef cu poza Setea

  Premiul de 500 lei pentru Concursul „Cel mai bun Slogan” a fost câștigat de elevii  clasei a II-a B de la Școala Bălcescu Petofi, îndrumați de învățătoarea Alina Mureșan, cu sloganul Gândește Limpede&Bea curat!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img