More  GEST de EXCEPȚIE făcut de SĂTMĂRENI. Dovedesc că sunt OAMENI de bază

  Actorii sătmăreni fac un gest de solidarutate față de colegii lor din țară aflați în dificultate și se alături astfel Campaniei Naționale ”Artiştii pentru artişti”. Teatrul de Nord donează încasările din vânzarea biletelor la spectacolul ”Desculț în parc”, programat duminică 17 martie 2019, ora 19.00, pentru sprijinirea oamenilor de teatru din toată țara aflați în situații dificile.

  Spectacolul jucat la Satu Mare sub semnul Campaniei Naționale ,,Artiștii pentru Artiști 2019” va avea loc în data 17 martie, la Teatrul de Nord. Sătmărenii vor putea urmări piesa Desculț în parc de Neil Simon, în regia Laurei Moldovan.

  Biletele se pot cumpăra de la AGENȚIA TEATRALĂ (Casa de bilete), str. Horea nr. 6 | Telefon: 0261712106 | e-mail: teatruldenord@gmail.com | Program: Luni – Vineri: 10.00 – 17.00; Sâmbătă: 10.00 – 13.00, sau cu o oră înainte de începerea spectacolului. Preț bilet: 25 lei”, anunță Teatrul de Nord Satu Mare.

  Campania Naţională „Artiştii pentru artişti”, prin UNITER, pentru a 18-a oară, oferă sprijin financiar artiştilor cu probleme grave de sănătate şi existenţă. Pot fi beneficiari ai campaniei artiști, indiferent de vârstă, din toată țara, care trec printr-o perioadă dificilă a vieții lor, cu probleme medicale și o sănătate precară. Sunt multe feluri de a fi activ și de a face ceva concret pentru această cauză. Și nu este vorba doar despre solidaritatea de breaslă! Este vorba, în primul rând, despre solidaritatea umană!

  Spectacolele teatrelor și instituțiilor de cultură din Bucureşti şi din ţară incluse în Campania Naţională „Artiştii pentru artişti” se joacă sau se difuzează în folosul artiștilor cu probleme de sănătate și existență.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE