More


  GREVA de la Electrolux, a patra săptămână. Lovitură GREA pentru conducerea fabricii

  - Advertisement -


  Greva de la Electrolux a intrat azi în a patra săptămână. Dacă în această săptămână nu se rezolvă acest conflict, greva de la Electrolux o va depăși pe cea din 2012 care a durat patru săptămâni.

  Și la cum stau lucrurile în acest moment, doar dacă cedează conducerea fabricii conflictul se va stinge, deoarece greviștii sunt deciși să continue ”până la capăt”.

  Și în această dimineață, greviștii s-au adunat în aceeași parcare din curtea fabricii, unde au scandat lozinci împotriva conducerii Electrolux.

  Rând pe rând, liderii de sindicat, Sorin Faur, Vasile Dârle și Radu Matica, i-au întrebat pe sindicaliști dacă vor să continue greva, răspunsul primit în cor fiind unul singur: DA.

  Mai mult decât atât, greviștii nu au de gând să reducă din cererile formulate la începutul grevei.

  Tot în această dimineață, Vasile Dârle a dat o veste foarte bună pentru greviști, dar care se poate transforma într-o lovitură foarte grea pentru conducerea fabricii.

  Potrivit lui Vasile Dârle, până în această dimineață, în contul de solidaritate deschis de Cartel Alfa pentru greviștii de la Electrolux s-au adunat 14.200 de lei. De asemenea, în curusl zilei de azi trebuie să mai intre suma de 5.000 de lei de la Cartel Alfa Prahova, precum și alți bani.

  Astfel, la finele acestei zile, în contul solidartate se vor aduna circa 20.000 de lei. Acest lucru îi întăresc pe sindicaliștii de la Electrolux să continue greva.

  Interesant este faptul că marea majoritate a banilor adunați în cont au fost donați de colegi greviștilor din cadru filialelor din țară a Cartel Alfa. Mult prea puțin au fost donați de sătmăreni.

  Poate că sunt sătmăreni care ar dori să îi ajute pe greviștii de la Electrolux, dar nu știu cum să o facă.
  De aceea, facem din nou public contul în care pot fi depuși bani:

  Contul de solidaritate a fost deschis pe numele Sindicat cartel Alfa la Banca Transilvania. Astfel, cei care doresc, pot să-i ajute pe greviștii de la Electrolux depunând orice sumă de bani în contul

  IBAN RO37BTRLRONCRT0P57457301
  PRECIZARE. ÎNTRE T SI P ESTE CIFRA 0 (ZERO)

  Oricine poate depune aici, orice sumă de bani, de la doi lei în sus. Indiferent cine va depune bani în acest cont, noi nu îl vom face public. Banii adunați vor fi împărțiți tuturor greviștilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img