More


  Hai să fii și TU un supererou la a patra ediție „Rotaract pentru Artă”!

  - Advertisement -

  Vineri, 15 martie, de la ora 19:00, sătmărenii sunt invitați să vizioneze filmul Captain Marvel, la Ankora Film, iar valoarea biletelor va fi donată pentru susținerea și încurajarea unui tânăr talentat de la Liceul de Arte „Aurel Popp”.

  În acest an, evenimentul caritabil revine cu un format inedit, prin care Rotaract Club Satu Mare își propune să promoveze arta cinematografică și crearea benzilor desenate cu supereroi. Astfel, sătmărenii care participă la eveniment au posibilitatea de a primi în schimbul unei donații tricouri cu #SuperRotaractienii.


  Designul de pe tricouri a fost realizat de sătmăreni. Robert Stoica a realizat designul grafic al supereroilor, iar aspectul de benzi desenate ale tricourilor a fost realizat de către Robert Fori. Astfel, Rotaract Club Satu Mare a avut la această nouă ediție și sprijinul celor doi tineri talentați care merită aprecierile noastre și cărora Rotaract Club Satu Mare le mulțumește pentru implicare.

  Ai toate motivele să vii și TU la film:

  • Ai posibilitatea de a deveni și TU supererou, realizând o faptă bună, donând pentru a sprijini talentul unui elev sătmărean

  • Captain Marvel este filmul momentului! Filmul este prima producție Marvel Studios, care s-a lansat după plecarea geniului Stan Lee într-o lume mai bună. Marele scriitor de benzi desenate a creat și a co-creat numeroase personaje pentru Marvel, cele mai cunoscute dintre acestea fiind Spider-Man, X-Men, Iron Man, Hulk, Thor, Fantastic Four, Black Panther, Doctor Strange, Daredevil sau Ant-Man. Producătorii filmului au anunțat oficial încă de anul trecut că au filmat o secvență cameo cu marele creator de benzi desenate, prin urmare e o șansă de a urmări universul pe care l-a lăsat moștenire Stan Lee tuturor pasionaților de filme și de benzi desenate cu supereroi!

  Comic book creator Stan Lee stands beside some of his drawings in the Marvel Super Heroes Science Exhibition at the California Science Center in Los Angeles Tuesday, March 21, 2006. (AP Photo/Damian Dovarganes)

  • Marcăm împreună World Rotaract Week (Săptămâna Mondială Rotaract)! Miercuri, 13 martie, s-au împlinit 52 de ani de la înființarea Rotaract la nivel mondial, acesta reprezentând „aripa” tânără a Rotary International. În acest moment, Rotaract Club Satu Mare se mândrește că face parte dintr-o familie de peste 9.500 de cluburi și aproximativ 300.000 de membri din întreaga lume, având cu toții același scop: cel de a sprijini comunitatea din care fac parte!

  Grăbește-te să faci rezervarea la film, la numărul de telefon 0361.805.530 sau pe site-ul ankora.ro! Au mai rămas doar câteva locuri!

  Nicolae Ghişan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img