More


  INCREDIBIL! Fără sătmăreni pe lista PSD pentru europarlamentare

  - Advertisement -

   

  Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, luni, la Parlament, înaintea de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD la care participă, că nu doreşte deloc să se opereze, precizând că asta este decizia lui. Din nefericire, județul Satu Mare nu are niciun candidat pe lista PSD pentru europarlamentare.

  Liderii PSD au votat, luni, în şedinţa CExN, lista formaţiunii pentru alegerile europarlamentare. Astfel, pe primele trei locuri se află, potrivit unor surse social-democrate, Rovana Plumb, Carmen Avram şi Claudiu Manda.

  Liderii PSD au decis, luni, ca lista partidului pentru alegerile europarlamentare să fie deschisă de ministrul pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, au precizat surse social democrate pentru MEDIAFAX. Ea este urmată de jurnalista Carmen Avram şi de preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul SRI, Claudiu Manda. Pe lista PSD, pe locuri eligibile, se mai află Chris Terheş, Dan Nica, Maria Grapini, Dragoş Benea, Victor Negrescu, Tudor Ciuhodaru şi Andi Cristea.

  Liviu Dragnea a afirmat, înaintea participării la şedinţă, „aici e lista”, referindu-se la candidaţii pentru europarlamentare care vor fi validaţi la reuniunea partidului. „Asta este lista”, a spus Liviu Dragnea presei, înainte să intre la şedinţa CEX al PSD. Liderul social-democrat a sosit la şedinţa CEx sprijinindu-se de Codrin Ştefănescu, secretar general al PSD.

  Demn de remarcat este însă faptul că județul Satu Mare nu are niciun candidat la europarlamentare din partea PSD, deși Ioan Mircea Pascu a ocupat, până acum, o funcție de vicepreședinte al Parlamentului European.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img