More


  INCREDIBIL. ”Iliasca” de Satu Mare. O femeie de 61 de ani din Socond se pregătește să nască al cincisprezecelea copil al său

  - Advertisement -

  O femeie în vârstă de 61 de ani din județul Satu Mare se pregătește să devină o adevărată ”Adriana Iliescu” a Sătmarului. Ea este supravegheată atent de medici astfel încât femeia să poată aduce pe lume în pace al cinsicprezecelea său copil.

  Viitoarea mămică, sănătoasă

  Viitoarea mămică de 61 de ani, din Socond, afalt de curând că este însărcinată cu cel de-al cincisprezecelea copil al său. Femeia se află în stare bună de sănătate și se află sub supravegherea atentă a cadrelor medicale de la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare. Dacă se ține cont de vârsta viitoarei mămici, medicii sunt foarte atenți la evoluția sarcinii femeii., scrie PresaSM.

  Viitoarea ”Adriana Iliescu” de Satu Mare mai are acasă încă 14 copii, dintre care trei perechi de gemeni.

  Cea mai vârstnică mămică din Satu Mare

  Dacă va duce la bun sfârșit sarcina și dacă va naște, femeia din Socond, la cei 61 de ani ai săi, va deveni, cel mai probabil, cea mai vârstnică mămică dinj Satu Mare, mai scrie Presa SM.

  În schimb, cea mai tânără mămică din județ ar putea fi o copilă de numai 12 ani, care a aflat în luna august că este însărcinată și mai are doar două luni până ce va naște. Și această mămică este ținută sub atentă supraveghere de mediocii de la Spitalul Județean, însă din cauza vârstei sale foarte fragede.

  În România, Adriana Iliescu a fost considerată cea mai în vârstă femeie care a născut, când în 2005, la 66 de ani, a adus-o pe lume pe Eliza.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img