More


  ÎNFIORĂTOR! SÂNGE pentru MÂNCARE. Este INCREDIBIL unde s-a ajuns

  - Advertisement -


  Situația grviștilor de la Electrolux este, pe zi ce trece, tot mai grea. Sunt cazuri în care atât soțul, cât și soția, lucrează la Ekectrolux și sunt în grevă, iar luna aceasta nu au luat nici salar, nici avans, nici bonuri de masă.

  Asta în condițiile în care toți au de achitat facturi, au copii care acasă care au nevoile lor și cărora trebuie să le pună ceva păe masă. Mai mult decât atât, unii au de achitat și rate la bănci.

  În contul ”Solidaritatea” s-au adunat ceva bani, dar nu suficienți pentru greviștii de la Electrolux.

  În această situație, unii greviști au recurs la una dintre soluțiile cele mai extreme: să doneze sânge în schimbul hranei.

  ”Azi am fost zece oameni în grup organizat. Dar au mai fost și alții care merg individual. Mâine se anunță mai mulți, la fel și vineri. Este o soluție extremă luată de colegii noștri în fața nepăsării atât a condicerii fabricii, cât și a unor autorități ale statului român”, a declarat pentru Gazeta de Nord Vest , Cristian Câmpan, lider de sindicat în secția ”Presă”, cel care coordonează activitatea de donmare de sânge.

  Pentru doza de sânge donată, fiecare sindicalist beneificiază de o zi liberă plătită integral (atunci când va fi reluată activitatea) precum și șapte tichete de masă cu valoarea de 9.65 fiecare.

  ”Și, ceea ce este si mai important, ajutăm alți oameni care au nevoie de sânge. Și încă ceva: beneficiem și de analize medicale personale în valoare totală de peste 700 lei, analize corecte și complexe”, mai spune Cristian Câmpan.

  Pentru cei care vor să-i ajute pe anagajații Electrolux aflați în grevă, le putem, spune că au posibilitatea să doneze orice sumă în contul de solidaritate deschis pe numele Sindicat cartel Alfa la Banca Transilvania. Astfel, cei care doresc, pot să-i ajute pe greviștii de la Electrolux depunând orice sumă de bani în contul

  IBAN RO37BTRLRONCRT0P57457301
  PRECIZARE. ÎNTRE ”T” SI ”P” ESTE CIFRA 0 (ZERO)

  Oricine poate depune aici, orice sumă de bani, de la doi lei în sus. Indiferent cine va depune bani în acest cont, noi nu îl vom face public. Banii adunați vor fi împărțiți tuturor greviștilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img