More  Mărțișoare pentru doamne și domnișoare întâlnite sau oprite pe stradă în Satu Mare

  Doamnele și domnișoarele din Satu Mare au fost cadorisite, pe stradă, de 1 Martie cu câte un mărțișor din partea unor partide politice, dar și din partea polițiștilor.

  Astfel, domnii din PSD Satu Mare le-au surprins vineri pe sătmărence cu mărțișoare, semn al aprecierii și respectului, alături de urările de sănătate și împliniri. ”Stimate doamne, vă dorim să aveți parte de o primăvară ca-n povești! Zâmbetul să vă fie mereu blând precum soarele primăverii, iar minunea renașterii naturii să vă aducă aminte că întotdeauna mai exista o speranţă!”, a fost mesajul social democaților sătmăreni adresat doamnelor și domnișoarelor.

  De asemenea, și domnii de la ALDE au distribuit mărțișoare doamenlor și domnișoarelor întâlnite pe străzile din zona centrală a municipiului Satu Mare.


  Devenită o tradiție la nivel local, acțiunea „Mărțișorul”, are anul acesta o conotație specială, căci mărțișoarele oferite de către polițiștii sătmăreni au fost confecționate manual de către copii beneficiari ai Centrului de zi Sfânta Tatiana, din municipiul Satu Mare. Bucuria dăruirii mărțișorului aduce cu ea bucuria din sufletele copiilor, care se vor bucura de activitățile viitoare și prin donația făcută de asociațiile profesionale și sindicatele din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare: C.N.P., I.P.A, S.N.P.P.C., EUROPOL, Asociația A.I. CUZA.

  Și polițiștii locali au distribuit mărţișoare pe stradă.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE