More

    Mickey și prietenii săi vin în Satu Mare

    Mickey și prietenii săi vin în Satu Mare și promit o distracție pe cinste. Spectacolul va avea loc în data de 16 martie, la ora 17.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiu.Prietenii lui Mickey (Minnie, Donald, Daisy, Goofy si Pluto) vin la tine în oraș pentru a se împrieteni cu toți copiii dornici de aventură. Clubul veseliei se întrunește cu scop educativ dar nici distracția nu e pusă pe plan secundar.Organizatorii promit 60 de minute de poveste, cu dans, jocuri și multă distracție.Spectacolul se anunță unul plin de surprize și totul va fi pe placul micilor spectatori.

    Biletele se găsesc online pe site-ul Bilete.ro, Oficiile Poștei Române, magazinele Germanos/Telecom și la casa de bilete a sălii de spectacol.

    PREȚ BILETE: VIP: 45 lei; Categoria I: 39 lei; Categoria II: 25 lei; Categoria III: 19 lei.

    Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 30 de minute înainte de începerea spectacolului.Persoanele care ajung după începerea spectacolului, au acces în sală, dar își pierd locurile și vor putea ocupa loc, dar în limita scaunelor rămase libere.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE