Peste 700 de judoka așteptaţi la Naţionalele de la Satu MareSâmbătă și duminică, municipiul Satu Mare va fi, pentru a doua oară, gazda finalei Campionatului Național de Judo Individual Copii U14 și U16.

În competiție s-au înscris 700 de sportivi de la peste 60 de cluburi din țară, iar din Satu Mare vor concura 13 sportivi la categoria U14: Câmpan Paul (42 kg), Tar Emanuel (42 kg), Adina Micaș (+ 63 kg), Carina Pașca, Giulia Pașca (32 kg), Rareș Pașca (34 kg) și Dragoș Polgar (38 kg).

Antrenorul Marian Halas a declarat ieri în cadrul unei conferințe de presă că această competiție se organizează în orașul nostru deoarece „Federația a fost mulțumită de organizarea de anul trecut și am primit și anul acesta o organizare și cu siguranță dacă va ieși bine această competiție vom primi și alte competiții mai mari în anii ce urmează. Vreau să mulțumesc pe această cale celor care au fost alături de noi la organizarea acestei competiții: CSM Satu Mare, CS Fușle Security, Federația Română de Judo și sponsorii.”

Competiția se va desfășura pe parcursul a două zile, la masculin și feminin, pe patru suprafețe de luptă. Sâmbătă, 30 martie, va avea loc finala U14, duminică, finala U16, iar în ambele zile startul se dă la ora 9.00.

Printre cei 40 de arbitri se numără și cinci arbitri sătmăreni, este vorba de Ramona Igna și Vasile Fușle – arbitri continentali, Ghergheli Attila, Ovidiu Pop și Florin Fușle – arbitri naționali.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts