More


  Pregătiri pentru Final Four-ul Cupei

  - Advertisement -

  Două etape au mai rămas de jucat în sezonul regular al Ligii Naționale de baschet feminin. CSM Satu Mare va juca în ambele runde în deplasare iar primul adversar va fi FCC ICIM Arad. Partida din sala Victoria se va juca sâmbătă la ora 18 și va fi arbitrată de trio-ul Stretea-Potra-Opriș.

  Va fi o revedere cu fosta componentă a CSM-ului, Destiny Williams, cea care la revenirea în România în acest an a făcut o declarație interesantă anunțând că vrea titlul cu..Aradul.

  Se anunță o partidă dificilă pentru trupa spaniolului Maikel Lopez dacă ținem cont că arădencele s-au întărit considerabil sub coș prin venirea cuplului de pivoți Williams –Lee.

  De altfel, în ciuda înfrângerilor venite pe bandă rulantă în cupă și campionat în ultimele zile, cu Sepsi, la Arad se vorbește de semifinale și chiar de o medalie.

  Cei de la FCC ICIM nu au renunțat la ideea de a termina sezonul regular pe locul patru. Arădencele au nevoie de victorii în ultimele două meciuri, cu CSM Satu Mare și Phoenix Constanța dar și de o înfrângere ale celor de la CSM Târgoviște în ultima rundă la U Cluj Napoca.

  CSM Satu Mare nu mai poate rata locul doi înainte de play off și poate termina pe prima poziție dacă bate la Arad și apoi câștigă la peste 18 puncte la Sfântu Gheorghe.

  Oficialii clubului sătmărean spun însă că nu fac calcule deocamdată pentru play off ci vor considera aceste două meciuri rămase din sezonul regular ca o bună pregătire pentru Final Four-ul Cupei României ce va avea loc la Sfântu Gheorghe pe 30-31 martie.

  Pentru partida de la Arad antrenorul Maikel Lopez nu va putea conta pe D’Lesha Lloyd, ușor accidentată.

  De partea cealaltă , FCC ICM Arad nu a mai putut s-o legitimeze pe sătmăreanca Flavia Ferenczi. Deși în urmă cu două săptămâni anunțaseră transferul…

  Se mai joacă azi Olimpia Brașov- Sepsi Sfântu Gheorghe și Phoenix Constanța- U Cluj Napoca.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img