More


  PREGĂTIȚI-VĂ! Mega-petrecere cu o SUPER-TRUPĂ la FESTIVALUL BERII. Bere pe ritm de COCO JAMBO

  - Advertisement -

  În perioada 9-11 august, Satu Mare va fi din nou capitala berii artizanale de calitate. După marele succes înregistrat în urmă cu un an, vara aceasta urmează să fie organizată următoarea ediție Beerfest – Festivalul Berii Artizanale Sătmărene. Pe lângă o mare varietate de beri artizanale foarte gustoase, pe durata celor trei zile, organizatorii pregătesc, pentru acest an, multe surprize și concerte spectaculoase.

  Organizatorul principal Beerfest, Bura Maksay István, a prezentat, în cadrul conferinței de presă de vineri, detaliile festivalului berii artizanale programat pe luna august. Această ediție urmează să fie, un eveniment desfășurat pe durata a trei zile. A fost, de asemenea, revizuită imaginea  festivalului, iar, în ceea ce privește programul evenimentului, acesta a fost alcătuit în așa fel, încât să se adreseze unui public variat, dar, totuși, cu un punct comun forte: plăcerea servirii unei beri artizanale de calitate.

  Pe durata celor două zile a ediției de anul trecut a Festivalului Berii Artizanale Sătmărene, evenimentul a fost vizitat de peste 25 de mii de oameni, toți aceștia dorind să deguste cele mai bune și gustoase produse din paleta producției de bere locală. Fabricarea berii Samburger, HAB  și Transilvania urmărește rețete tradiționale, utilizând în producție cele mai performante tehnologii, fapt pentru care sunt mărci recunoscute atât pe plan național, cât i pe plan internațional. Datorită ingredientelor sale naturale, fără aditivi și conservanți, această bere,
  disponibilă în două variante, blondă și brună, nu provoacă nici balonare, nici dureri de cap.

  În ce privește principalii invitați ai festivalului, Bura Maksay István a dezvăluit multe informații utile. Festivalul va debuta pe data de 9 august, ora 12.00, după care, începând cu ora 16.00 debutează seria concertelor, ziua fiind încheiată cu concertul legendarei formații rock din România, Iris și deschiderea oficială a Festivalului Berii Artizanale Sătmărene. Sâmbătă, 10 august, începând cu ora 10.00, toți cei interesați vor fi așteptați de organizatori la diversele evenimente organizate în centrul nou al orașului și cu un concert 3 Sud Est de la ora 22.00.

  Duminică, 11 august, ultima zi Beerfest, va rezerva și ea nenumărate surprize, tombole și evenimente pentru toate categoriile de vârstă. Ziua va fi încheiată cu două concret de excepție.

  Începând cu ora 20.00 va urca pe scenă Nagy Feró Și formația Beatrice, iar de la ora 22.00 LayZee aka Mr. President (Marshall Entertement) va încheia cele trei zile de festival. În curând, organizatorii urmează să anunțe programul complet al evenimentului, până atunci însă, vă invităm să urmări și Satu Mare Beerfestet, pagina oficială Facebook a evenimentului.

  Evenimentul este susținut de: Samburger, HAB, Transilvania Beer, AquaVia, Ave și Primaria Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img