More


  SĂRBĂTOARE. LA MULȚI ANI, POLIȚIA ROMÂNĂ!!!!

  - Advertisement -

  Cu ocazia Zilei Poliţie Române, care se sărbătoreşte anual la data de 25 martie, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a organizat ieri o serie de manifestări la Carei, în parcul dendrologic şi în castelul Karolyi. Manifestările au fost apreciate de public venit în număr mare la eveniment.

  Manifestările au debutat cu expoziţia de tehnică din dotarea structurilor rutiere, acţiuni speciale şi criminalistice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare. În parc au fost expusă tehnica din dotarea structurilor rutiere, de acţiuni speciale şi criminalistice din cadrul IPJ Satu Mare.

  De asemenea, publicul a avut ocazia să viziteze standurile de promovare a profesiei de poliţist, a campaniilor de prevenire şi a activităţilor desfăşurate de poliţiştii de proximitate, precum şi cel de tragere cu arme de tip airsoft.

  La ora 12.00, în incinta Castelului Karolyi a avut loc o ședință festivă dedicată Zilei Poliției Române, în cadrul căreia au fost decernate distincții și avansări în grad pentru polițiști.

  Imediat după momentul festiv, publicul prezent la manifestări a asistat la poate cel mai așteptat moment al zilei, și anume la demonstrațiile polițiștilor cu câini de serviciu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img