More


  Se cunosc campioanele județene la fotbal feminin!

  - Advertisement -

  Săptămâna trecută s-au desfășurat etapele județene la fotbal din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, la nivelul învățământului primar și liceal. În urma jocurilor care s-au bucurat de o organizare excelentă, clasamentul final este următorul:

  Fotbal- Fete – Primar
  Locul 1- Școala Gimnazială Foieni (prof.Heinrich Tamaș)
  Locul 2- Școala Gimnazială Vama (prof.Hereș George)
  Locul 3- Școala Gimnazială ”Bălcescu-Petofi” Satu Mare (prof. Pop Camelia)
  Fotbal – Fete – Liceu
  Locul 1- Colegiul Național Ioan Slavici Satu Mare (prof.Contraș Alexandru)
  Locul 2- Liceul Teoretic Carei (prof. Herman Csaba)
  Locul 3- Colegiul Național Mihai Eminescu Satu Mare (prof.Cionca Gheorghe)
  Locul 4- Liceul Tehnologic Anghel Saligny Turț (prof.Toma Marius)


  Echipele clasate pe locul I vor reprezenta județul la etapele de zonă care se vor desfășura la Satu Mare și Bistrița. Organizarea acestor etape sportive a fost asigurată de: Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, Liceul cu Program Sportiv Satu Mare, Școala Gimnazială Avram Iancu Satu Mare, Comisia județeană de fotbal reprezentată de : Pop Florin, Neichi Sergiu , Comisia de arbitri din cadrul AJF Satu Mare, DJST Satu Mare reprezentată de directorul Adrian Ardelean, Centrul Social de Servicii Medicale din cadrul Direcției de Asistență Socială Satu Mare.
  La disciplina Baschet Fete Liceu a avut loc, la Alexandria, etapa finală. Județul Satu Mare a fost reprezentat de echipa de baschet fete a Liceului cu Program Sportiv (prof. Tarța Ma-rius), care în final a obținut locul VI.
  Vineri, 15.03.2019, de la ora 13,00, în sala Ecatherina Both, va avea loc poate cea mai așteptată etapă județeană din cadrul ONSS, etapa de Fotbal Băieți-Liceu. La această competiție au fost înscrise, pentru titlul de campioană a județului, toate unitățile de învățământ liceal din județ.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img