More  Ședință relativ liniștită la Consiliul Local Satu Mare

  Cu unele mici excepții, ședința de ieri a Consiliului Local Satu Mare a fost una destul de liniștită. Consilierii locali au votat toate proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi.

  Unul dintre proiectele votate în ședința de ieri a fost cel referitor la aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru extinderea iluminat public pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare.
  Totodată, consilierii locali au aprobat și modificarea H.C.L. Satu Mare nr. 22/31.05.2001 cu privire la extinderea cimitirului situat în Satu Mare str. Rodnei nr. 10-12, în sensul în care suprafața acestui cimitir a fost reîmpărțită cultelor arondate. Potrivit proiectului de hotărâre, Parohia Reformată nr. 2 (Németi) va utiliza suprafața de 5895 mp; Parohia Reformată Biserica cu Lanțuri va utiliza suprafața de 1394 mp; Parohia Greco-Catolică Sf. Nicolae va utiliza suprafața de 9016 mp; Parohia Ortodoxă-Biserica “Sf. Mare Mucenic Gheorghe” va utiliza 8452 mp iar Parohia Greco-Catolică Română va utiliza suprafața de 3458 mp.
  Tot în cadrul ședinței Consiliului Local de ieri au mai fost votate proiectele de hotărâre privind aprobarea rezultatului final al evaluării anuale a managementului la instituţia de spectacole Teatrul de Nord Satu Mare, respectiv la Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu” Satu Mare.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE