More  Sfertul trei a făcut diferența

  Ultima etapă a sezonului regular din Liga Națională de baschet feminin a propus și derby-ul primelor două clasate. La Sfântu Ghe-orghe s-au întâlnit Sepsi și CSM Satu Mare, iar gazdele au obținut o victorie clară, 82-58.
  A fost, e drept, un meci fără miză, mai ales că lucrurile erau deja clare în privința play off-ului. Iar antrenorii celor două echipe sunt cu siguranță cu gândul la Final Four-ul Cupei României…
  Meciul a fost echilibrat în prima repriză când cele două echipe au fost pe rând în avantaj.
  Diferența s-a făcut în sfertul trei, când imediat după pauză sătmărencele au ratat două atacuri, iar gazdele au înscris două coșuri de la distanță prin Solopova și Slamova…Iar la adăpostul celor 11 puncte avantaj, fetele de la Sepsi au jucat mult mai dezinvolt și au profitat de greșelile apărute mai ales în atacul CSM-ului.
  Până la urmă, s-a încheiat Sepsi- CSM Satu Mare 82- 58 (20 – 15, 21 – 21, 21 – 5, 20 – 17).
  Solopova, cu 20 de puncte marcate, a fost coșgetera partidei, însă Annemarie Părău a fost de departe MVP cu cifre aproape de perfecțiune…Nouă pase decisive, tot atâtea recuperări, șase puncte și procentaje de 100% la aruncări…
  De cealaltă parte, Denson cu 10 puncte și Olah cu 11 puncte au fost principalele marcatoare…Totuși, am asistat parcă la un meci ciudat în care antrenorii celor două formații parcă n-au vrut să-și dezvăluie surprizele pregătite pentru Cupa României.
  CSM Satu Mare va juca sâmbătă, de la ora 16,30, în prima semifinală cu Phoenix Constanța, iar apoi, de la ora 19, este programat meciul SEPSI-Olimpia Brașov. Finala se joacă duminică, de la ora 19. Toate meciurile vor fi transmise de FRBTV.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE