More


  VIDEO/FOTO. Accident SPECTACULOS în Gelu. S-a răsturnat cu mașina. Șoferul, cu permisul SUSPENDAT

  =


  Un spectaculos accident de circulație, în urma căruia, din fericire, nimeni nu a fost rănit, s-a produs azi după-amiază la ieșirea din localitatea Gelu înspre Terebești. Un BMW de culoare albă s-a răsurnat în condiții, deoacamdată neelucidate, în șanțul de pe marginea drumului. În autoturism se aflau trei persoane care, ca prin minune, au scăpat fără răni grave.

  Potrivit unor surse ale Gazetei de Nord Vest, după producerea accidentului, șoferul a demontat numerele de înmatriculare de pe autoturism, AB 99 DID, sperând că nu vor fi descoperiți.

  Însă, după ce polițiștii au urmărit înregistrările celor 22 de camere de supraveghere stradală de pe raza comnei Terebești, a fost depistat și vinovatul. Este vorba despre C. I, din comuna Terebești, căruia, în data de 12 decembrie, i se suspendase permisul de conducere din cauza băuturii. Atunci avusese 1,30 în aerul expirat.

  Și astăzi șoferul era bine băut. A avut o alcoolemie de 0,74 alcool în aerul expirat.

  După ce a fost dus la spital pentru prelevarea de probe biologice, șoferului i s-a întocmit dosar penal pentru cumul de infracțiuni produse la regimul circulației.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img