More


  VIDEO. Un TÂNĂR sătmărean, implicat în CURSE de mașini. Au zburat cu peste 220 km/h

  =

  Despre un cunoscut tânăr om de afaceri sătmărean, despre care se știe că are o pasiune pentru autoturismele scumpe, se spune că ar fi participat aseară la o cursă ilegală de mașini alăîturi de fiul Victoraş Micula, fiul milionarului bihorean Viorel Micula. Totul s-ar fi întâmplat aseară pe Centura de Ocolire a orașului Oradea, scrie Observator TV.

  Victoraş Micula, fiul milionarului bihorean Viorel Micula, a comis o nouă aroganţă. Tânărul teribilist a fost filmat făcând drifturi şi zburând cu un Ferrari de sute de cai putere, pe Centura Oradea. Victoraş Micula, beizadeaua care a mers cu elicopterul să se roage la mormântul părintelui Arsenie Boca Victoraş Micula a fost filmat zburând cu peste 200 de km/oră şi făcând drifturi la volanul unui superb Ferrari roşu, potrivit Observator TV.

  ”La cursa de maşini de pe Centura Oradea ar mai fi participat şi Ovidiu Pop, un tânăr sătmărean de doar 25 de ani, foarte cunoscut, fondator al unei firme de IT”, scrie Observator TV.

  Imagini din timpul cursei au fost postate pe Instagram şi de vlogerr-ul orădean, Halacu Virgil – gajukyd, care confirmă că la volan era Victoraş Micula. Cel care a trimis înregistarea spune că totul s-a întâmplat aseară, pe Centura Oradea. Mai mult, se pare că în bolidul lui Victoraş Micula se afla şi o puşcă airsoft AK-47, mai spun cei de la Observator TV.

  Imagini din timpul cursei puteti urmări AICI.

  Polițiștii bihoreni s-au sesizat și au deschis o anchetă în acest caz.

  Despre Ovidiu Pop se știe că este un om de afaceri de succes care, în ciuda vârstei sale, puțin peste 25 de ani, are la Satu Mare o companie IT de mare succes. Automobilele au fost pasiunea sa din totdauna, astfel că și-a achiziționat un Lamborghini șli o Ferrari.

  În viața Sătmarului, Ovidiu Pop a fost implicat în mai multe activități și anume plimbatul cu o mașină Ferarri a sătmărenilor care donează sânge, sau diferite curse de lungă durată cu bătrânele Dacii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img