More  Arbitru lovit la meciul Sanislău – Berveni

  Iată deciziile luate marți la ședința Comisiei de disciplină din cadrul AJF Satu Mare.

  Interesant a fost cazul de la meciul Recolta Sanislău – Stăruinţa Berveni (31 martie 2019) în care a fost lovit arbitrul asistent de către un jucător al echipei gazdă. Comisia hotărăşte pierderea jocului cu 0-3 şi suspendarea jucătorului Balogh Kristopfer trei etape şi amendă 100 de lei. Cazul s-a trimis la analiză la Comisia de Arbitri.

  Tot la acest joc echipa Stăruinţa Berveni a refuzat reluarea jocului, astfel că şi echipa Stăruinţa Berveni pierde jocul la masa verde.Astfel ambele echipe s-au trezit fără punct și cu meciul pierdut la masa verde.
  – La jocul Viitorul Lucăceni – CSM Victoria Carei (31 martie 2019) a fost eliminat jucătorul Bereş Marius Adrian (Lucăceni) pentru lovirea unui adversar cu piciorul. Va fi suspendat două etape şi amendat cu 75 de lei.
  – La jocul Recolta Sanislău – Schamagosch Ciumeşti a fost eliminat Csaszar Alex (Ciumeşti) pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei
  – La jocul Speranţa Halmeu – Dacia Medieşu Aurit a fost eliminat Varga Istvan (Medieş) pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei
  Tot la acest joc a fost eliminat Sunea Lucian (Medieş) pentru lovirea adversarului cu piciorul. Va fi suspendat două etape şi amendat cu 65 de lei.
  – La jocul Gloria Moftinu Mare – Olimpia Domăneşti a fost eliminat Bihari Roland (Moftinu Mare) pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei
  – La jocul Crasna Moftinu Mic – Voinţa Doba antrenorul echipei din Doba, Deac Florin, a fost trimis în tribună pentru proteste. Acest caz va fi analizat de Comisia Tehnică.
  – Oficialii jocului Cetate Ardud 800 – Someşul Oar sunt invitaţi la şedinţa din data de 16 aprilie 2019, ora 16:00.
  – Au fost discutate incidentele petrecute la Viitorul Lucăceni – CSM Victoria Carei (31 martie 2019). Comisia hotărăşte suspendarea dreptului de organizare o etapă + amendă 100 de lei pentru formaţia Viitorul Lucăceni.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE