More


  Arte marțiale / Karateka de la Sakura Carei, la Europenele SKDUN

  =

  La mijlocul lunii aprilie s-a organizat in Bar, Muntenegru, Campionatul European SKDUN si Cupa Europeana SKDUN Kohai. Au fost prezenti 790 de sportivi din 21 de țări.

  Printre sportivii Lotului National al României de Karate SKDUN s-au aflat și sportivii Medvei Edvin si Knecht Patrik de la A.C.S. Sakura Carei, iar in cadrul Lotului Largit, printre sportivii sub nivel de centura maro au fost selectati Keseru Mercedes si Tyukodi Cristina de la Sakura Carei.

  Vineri, 12 aprilie, s-a desfasurat Cupa Europeana Kohai, unde Tyukodi Cristina a obtinut locul 4 la kata minicadete 9-7 kyu.

  Keseru Mercedes, la kata fete 10-11 ani, 6-5 kyu, s-a calificat in primii 8 si a obtinut locul 5. Mercedes a concurat si la proba sanbon kumite10-11 ani, 6-4 kyu +38 kg, unde s-a calificat pe locul 4.
  A doua zi au luptat Medvei Edvin la categoria kumite juniori -68 kg si Knecht Patrik la kumite cadeti +70 kg. Din pacate, niciunul dintre ba-ieti nu a reusit sa obtina un loc pe podium.
  Duminica au luptat echipele tarilor participante. Knecht Patrik cu echipa de cadeti masculin a obtinut locul 3 iar cu echipa de cadeti mixt au castigat locul 2, devenind astfel vicecampioni europeni.
  Conducerea clubului mulțumește pentru sustinere ContiTech Fluid Automotive Romania S.R.L. Carei. Multumim pentru sustinere parintilor sportivilor participanti! Antrenorii Daraban Gheorghe si Engber Ingrid îi felicita pe toti sportivii participanti, iar munca la antrenamentele zilnice continua neintrerupt pentru ca in acest sezon competitional ne mai asteapta cateva concursuri.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img