More


  BREAKING NEWS. Un alt POD peste Someș a primit FINANȚARE prin PNDL II. Despre ce e vorba

  =

  Staff-ul județean al PSD Satu Mare s-a întâlnit, miercuri seara, cu președinții de organizații locale, primarii, viceprimarii, consilierii județeni și locali, și ceilalți responsabili din localitățile Valea Vinului, Păulești, Culciu, Bârsău, Pomi și Crucișor. Cu această ocazie, a fost anunțat faptul că podul care leagă Țara Codrului de Țara Oașului a primit finanțare prin PNDL II.

  Aproape 8.5 milioane de lei pentru pod

  În cadrul reuniunii, aleșii locali PSD au făcut inventarul problemelor zonei, discutând posibilele soluții și au trecut în revistă cele mai importante investiții finanțate de Guvern.

  Cea mai importantă investiție din zonă este construirea unui pod nou peste râul Someș care va lega localitatea Cărășeu de Potău și va face astfel legătura între Țara Codrului și Țara Oașului. Construcția podului este finanțată cu 8.408.522,00 lei prin PNDL II.

  Podul este extrem de important întrucât va asigura accesul forței de muncă din zonă spre fabrica Alu Menziken de la Medieșu Aurit și ar putea rezolva astfel problema lipsei locurilor de muncă de localitățile din Codru și criza de locuri de muncă de cealaltă parte.

  Fonduri importante prin programele PNDL I și PNDL II

  Localitățile de aici au obținut fonduri importante prin programele PNDL I și PNDL II, susținute de Guvernul PSD, pentru modernizarea drumurilor și a rețelelor de apă, construcția sau modernizarea de școli și grădinițe și dispensare medicale.

  Președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, a declarat că investițiile realizate în aceste localități au ridicat Țara Codrului.

  ”S-au făcut multe și suntem conștienți că mai sunt multe lucruri de făcut în Țara Codrului pentru ca codrenii să poată avea o viață demnă la ei acasă”, a declarat Aurelia Fedorca.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img