More


  Calificare la faza națională pentru echipa de pentatlon a LPS

  =

  Echipa de pentatlon licee de la Liceul cu Program Sportiv Satu Mare a ocupat locul 1 la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar. La Oradea s-a desfăşurat vineri o fază de zonă la atletism, pentatlon licee.

  Pentatlonul este format din mai multe probe : alergare viteză 60 metri, săritura în lungime, aruncarea greutăţii, aruncarea mingii de oină şi 800 metri. Iar o echipă este formată din cinci atleţi.

  Echipa LPS Satu Mare de la Oradea i-a avut în componenţă pe George Kadar, Laurenţiu Vădan, Gergo Medgyesi, Casian Coşarcă şi Andrei Majer, cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani. Aceştia au fost conduşi de profesorul Horea Macarie.

  Sătmărenii au obţinut o frumoasă performanţă şi s-au calificat la etapa finală. Concurând cu multă determinare, bătându-şi propriile recorduri, sătmărenii au depăşit tradiţionalul adversar, pe LPS Baia Mare. LPS-ul sătmărean a strâns 1.676 puncte, faţă de 1.626 cât au totalizat băimărenii. De menţionat că la Oradea au concurat patru echipe.

  Este prima calificare din istorie la faza finală. E drept, concursul n-a fost introdus de foarte mulţi ani. Faza finală se va desfăşura în 2 mai la Timişoara.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img