CUMPLIT. Accident MORTAL de Paște. Un bărbat care DORMEA pe drum, UCIS
Un cumplit accident de circulație soldat cu decesul unei persoane, a avut loc duminică noaptea în localitatea Băbășești.

Potrivit celor declarate pentru Gazeta de Nord-Vest de purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor, o tânără de 25 de ani, din Dorolț, aflată la volanul unui autoturism, a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 56 de ani din Suceava.

Bărbatul era culcat pe asfalt, astfel că tânăra la observat efectiv târziu acest lucru și nu a mai putut evita tragedia.

În urma impactului, bărbatul a decedat pe loc, astfel că echipajul de intervenție mediclă sosit la fața locului nu a putut face altceva decât să constate decesul.

Polițiștii sosiți la fața locului au demarat cercertările și au deschis dosdar penal pentru ucidere din culpă. Potrivit testării cu alcooltest-ul, tânăra de la volan nu consumase băuturi alcoolice.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost depus la Morga Spitalului Județean și urmează să i se facă autopsia. Așa se va ști dacă a consumat sau nu alcool înainte de a se culca pe stradă.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts