More


  FOTOGALERIE. ACCIDENT GRAV lângă Satu Mare. TÂNĂR de 19 ani s-a IZBIT de un CAP DE POD

  =

  Un grav accident de circulație s-a produs la doar câțiva km de municipiul Satu Mare, mai precis la Gelu.

  Potrivit unor declarații date pentru Gazeta de Nord Vest de surse judiciare, aflat la volanul unui aututurism, un tânăr de numai 19 ani, din Crișeni,circula prin satul Gelu dispre Terebești spre Mădăras. În condiții deocamdată neelucidate, tânărul șofer a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă, a intrat într-un șamț unde s-a răsturnat după care s-a oprit într-un cap de pod.

  În urma accidentului, tânărul a suferit mai multe răni, martori spun că ar fi vorba chiar de fracturi, la nivelul picioarelor. Astfel că, după ce i-a acordat primul ajutor la fața locului, o ambulanță SMURD l-a transportat pe tânărul șofer la spital.

  Martori la nefericitul eveniment susțin pentru Gazeta de Nord Vest că mașina condusă de tânăr avea viteză excesivă. Acul kilometrajului i s-ar fi oprit la 110 km/h. Se parte că, din cauza vitezei, a scăpat mașina de sub control, cu una dinbtre roți a prins nisipul de pe marginea șoseseli și de acolo a ajuns în șanț.

  Din fericire, nu au mai fost alte victime, șoferul fiind singur în mașină și nu a mai lovit și alte persoane aflate participate la trafic.

  Sătenii din Gelu susțin că de când a fost reparat drumul Mădăras – Tășnad, pe aici se circulă cu mare viteză, atât în afara localităților, dar mai ales și în localități.

  Polițiștii acționează zilnic cu radarul pe acest tronson de drum dar nu este suficient. Cei din Gelu spun că este doar o chestiune de timp până ce aici se va produce o tragedie. Dacă nu se intervine mai energic.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img