More


  Greviștii de la Electrolux au împărțit pachete de Paște copiilor sărmani

  =

  Greviștii de la Electrolux au împărțit pachete, cu ocazia sosirii Paștelui, copiilor proveniți din medii defavorizate. Sorin Faur, liderul Sindicatului Liber Samus, a ținut să sublinieze faptul că cei care se gândesc la semenii lor sunt niște oameni simpli, care la rândul lor trec prin momente dificile.

  ”Pentru că suntem văzuţi de către conducerea Electrolux ca nişte oameni ai stăzii, ne-am gândit că mai sunt în Satu Mare şi alţi oameni ai străzii şi dacă Electroluxul nu se gândeşte la noi că avem un Paşti fără salar şi fără venituri, noi ne gândim că sunt copii în Satu Mare care nu au ce mânca, copii în familii defavorizate, copii în familii sărace, copii instituţionalizaţi şi ca atare i-am rugat pe cei din Federaţia lucrărtorilor din comerţ să ne ajute să pregătim nişte pacheţele micuţe simbolice”, a declarat Sorin Faur.
  Astfel, sindicaliștii s-au deplasat astăzi la Asociația Stea din Satu Mare unde au dus pachete la zeci de copii proveniți din medii defavorizate.

  ”Sunt 45 de copii din familii foarte sărace și le vom duce câte un cadou mic, un cozonac, o ciocolată și un suc la fiecare pentru că și ei au Paști și ei au dreptul să mănânce un cozonac și să bea un suc. Astfel o să demonstrăm că din puținul pe care îl avem noi, ne gândim la cei mai oropsiți și trebuie să îi ajutăm așa cum pe noi nu ne ajută ai noștri de aici”, a mai spus Sorin Faur.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img