More


  Greviștii foamei de la Electrolux, în stare bună

  =

  După trei zile de când se află în această formă extremă de protest, cei trei greviști ai foamei de la Electrolux se află în stare relativ bună. Ei spun doar că autoritățile sanitare din județ nu îi monitorizează corespunzător. În același timp, greva de la Electrolux și-a consumat a 29-a zi. Greviștii sunt hotărâți să nu cedeze.

  Greviștii foamei, consultați de medic
  Deși vizibil slăbiți, cei trei geviști ai foamei de la Electrolux, Cristian Câmpan, Ștefan Pop și Ioan Tivadar, se află în stare destul de bună, după trei zile de când au recurs la această formă de protest. Ei sunt, însă, nemulțumiți de faptul că autoritățile sanitare din județ nu îi monitorizează cum trebuie pentru că trebuie să plătească.

  Abia ieri, cei trei au fost consultați de un medic care a constatat că starea lor de sănătate este bună. Totuși, medicul le-a recomandat celor trei să iasă din grevă.

  Greviștii sunt hotărâți să se înfometeze atâta cât pot sau până ce doleanțele lor vor fi rezolvate de către conducerea fabricii.

  Polițiștii, alături de greviști
  În altă ordine de idei, greviștii de la Electrolux sunt hotărâți să nu cedeze. Ieri, în cea de a 29-a zi de grevă, alături de grevilti a fost și Sindicatul Poliţiştilor. Preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC), Dumitru Coarnă, a fost alături de greviștii de la Electrolux şi le-a transmis că sindicatul pe care îl reprezintă este de partea protestatarilor.

  „Ne-am vândut așa, pas cu pas și vin în campanie electorală să ne ceară votul. Nu vă separați. Rămâneți uniți. Nu cedați pentru nimic în lume, doar dacă vă sunt recunoscute revendicările. Nu sunt revendicări colosale, problema este la angajator, nu la dumneavoastră este problema”, a spus Dumitru Coarnă.

  El i-a felicitat pentru unitatea de care au dat dovadă, și a precizat că vinovaţi pentru toată situația la care s-a ajuns sunt politicienii care au guvernat din 1990.

  Greviştii au scandat mai departe împotriva fabricii dar au transmis în special mesaje de unitate. „Nu cedăm” şi „Unitate” au fost mesajele acestora.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img