More


  Încă o victorie clară pentru trupa lui Nelu Donca

  =

  In cea de a XI-a etapa a ligii a V-a, Olimpia MCMXXI a întâlnit duminică acasă, pe stadionul Olimpia – Daniel Prodan, pe Gloria Moftinu Mare.

  Fără antrenorul Nelu Donca pe bancă, tehnicianul fiind plecat la un turneu cu juniorii în străinătate, Olimpia MCMXXI a început acest meci în următoarea formulă de joc: Adrian Crișan – Nagy Leonard, Călin Turșuc (cpt.), Gheorghe Filimon, Răzvan Vonet – Patrick Mitrașca, Denis Chivari, Marius Oprea, Ioan Cuth – Florin Puți, Sergiu Pop-Silaghi
  Rezerve: Vlăduț Duca, Bogdan Ile, Mihai Marius, George Lăpușan, Alex Tîrțiu, Mihai Sician, Srepler Erich

  De cealalta parte, Gloria Moftinu Mare a inceput meciul in urmatoarea formula: Gabriel Boita – Fekete Robert (cpt.), Mogyorosi Dezideriu, Marian Florin, Marcel Cîmpan, Marius Micle, Heinrich Mark, Boor Zeno, Keker Matthias, Alexandru Fanca, Viorel Oros
  Rezerve: Vasile Vaida, David David, Khalifa Sami, Pavel Cut, Kelemen Darius
  Partida l-a avut la centru pe Ovidiu Mazilu, asistat la cele doua tuse de către Zsigrai Cătălin, Pop Cristian, în timp ce observator pentru aceasta partidă a fost desemnat Kalmar Iosif.
  Partida a început cu un moment de reculegere în memoria foștilor arbitri și olimpiști Otto Anderco și Carol Kuki.
  Olimpia MCMXXI a dominat de la cap la coadă acest meci, primul mitan încheindu-se cu scorul de 4-0, marcatori fiind Florin Puți de 3 ori și Nagy Leonard o data.
  De la reluarea jocului și până la final Olimpia MCMXXI reușește să mai modifice tabela de patru ori în favoarea sa prin Lapusan George, Oprea Marius, Tursuc Calin și Vonet Răzvan.
  Oaspeții au reușit și ei golul de onoare prin Marian Florin, din penalty.
  Astfel, Olimpia MCMXXI – Gloria Moftinu Mare s-a incheiat cu scorul de 8-1.
  Olimpia MCMXXI mai adaugă astfel încă o victorie la seria celor din acest sezon, ajungând la borna 14 din tot atâtea posibile.

  Etapa următoare, Olimpia MCMXXI va întâlni, în deplasare, pe Termala Dindești, într-un meci ce se va disputa sâmbătă, 20 aprilie, cu începere de la ora 15:00, pe terenul din Dindești.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img