More


  Încep semifinalele Ligii Naționale

  =

  CSM Satu Mare s-a calificat pentru al doilea an consecutiv și pentru a șaptea oară în istoria clubului între cele mai bune patru echipe din Liga Națională de baschet feminin.

  După o serie scurtă, 3-0 cu U Cluj Napoca, baschetbalistele pregătite de spaniolul Miguel Lopez vor întâlni Olimpia Brașov în semifinale. Se joacă tot după sistemul cel mai bun din cinci meciuri.
  Iar primele două partide sunt programate în această săptămână la sala LPS Ecaterina Both din Satu Mare.

  Marți de la ora 18 avem primul duel iar joi de la aceeași oră meciul doi. Meciul trei ar trebui să se dispute pe 30 aprilie la Brașov, urmând ca dacă va fi cazul să se stabilească o dată și pentru meciul patru, tot sub Tâmpa.

  Cele două formații s-au mai întâlnit de patru ori în acest sezon. CSM Satu Mare s-a impus de trei ori, 91-56, 90-79 în sala LPS și 94-49 sub Tâmpa și a cedat primul meci, la Brașov, 74-80, pe 12 octombrie.

  În mod normal CSM-ul pornește ca favorită pentru calificarea în finală și prin prisma rezultatelor directe din acest sezon și a valorii lotului. ”Tratăm foarte serios seria de meciuri din semifinale și respectăm adversarul. Olimpia e o echipă imprevizibilă cu un antrenor foarte bun și e nevoie de concentrare maximă din prima până în ultima scundă a fiecărui meci. Obiectivul nostru e clar, calificarea în finală”, transmit oficialii echipei de baschet de la CSM.

  Din fericire nu sunt probleme de lot iar antrenorii Miguel Lopez și Octavian Boian le au la dispoziție pe Andra Mandache, Andrea Olah, Alexandra Uiuiu, Anamaria Kadar, Adina Pop, Roxana Pane, Andreea Huțanu, Andreea Lazăr, Brittany Denson, D Lesha Lloyd, Promise Amukamara, Matea Tavic și Kristina Baltic.

  De cealaltă parte, în lotul brașovencelor o avem și pe sătmăreanca Renata Szmutku.

  Antrenorul Dan Calancea pare că nu are probleme de lot, americanca Wingate revenind după problemele la ligamente.

  Olimpia Brașov a trecut în sferturi de Phoenix Constanța, scor 3-1, după ce au pierdut surprinzător chiar primul joc al seriei, sub Tâmpa.

  Partida CSM Satu Mare- Olimpia Brașov va fi arbitrată de Bogdan Podar, Istvan Bertalan, Stretea Andras. Comisar: Marius Hurgoi.

  În cealaltă semifinală, SEPSI pornește favorită cu FCC ICIM Arad.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img