More  Merge Unirea Tășnad pe mâna veteranului Marius Bălău?

  De o săptămână Unirea Tășnad a rămas oficial fără antrenori. Cuplul Cristi Popa-Ovidiu Suciu și-a dat demisia după eșecul de acasă cu Unirea Dej de marțea trecută, iar în weekend echipa a jucat și a pierdut la Odorhei cu oficialii Bogdănel Moise-Dani Pașca pe bancă.

  Prezent luni seara în studioul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV, fostul principal Cristi Popa a declarat că îi pare rău de situația în care a ajuns Unirea și speră ca șocul produs de plecarea lui să se simtă încă de sâmbătă și echipa să câștige meciul cu lanterna Iernut.

  ”Am avut și mult ghinion în această primăvară cu meciuri pierdute în prelungiri sau cu ocazii ratate la 0-0 la Baia Mare. Asta este…am încercat să reconstruiesc echipa în iarnă și din păcate rezultatele n-au fost cele dorite.

  Sincer, îmi pare rău acum, judecând la rece, că am revenit asupra demisiei în iarnă și am continuat știind de dificultăți. Cu lotul din toamnă acum eram în primele șase…Dar regretele nu-și au rostul”, a punctat Cristi Popa, care a amintit că nu regretă perioada petrecută la Tășnad.

  ”Am făcut anul trecut treabă bună. Dacă nu apăreau acele probleme financiare care au dus la destrămarea lotului și acum eram în top în serie. A fost o experiență bună pentru mine. Iau o pauză până la vară, apoi vedem ce șanse de revenire în sistem voi avea”, a mai spus Cristi Popa care acum se va axa pe grupele de copii și juniori de la Someșul.

  Legat de numele viitorului antrenor, Popa a declarat că nu își permite să facă nominalizări dar și-ar dori un sătmărean pe banca Unirii.

  ”Jucătorii sunt aceiași, sper să se schimbe atitudinea și …șansa”, a mai spus Popa.

  Interesant e că echipa are nevoie de un antrenor cu licență A pentru a putea continua campionatul…Iar lista antrenorilor sătmăreni care posedă licență pentru liga a 3-a îi cuprinde, printre alții, pe Fabian Florin ( licența PRO), Tibi Csik, acum la Csenger și CSM, Zoli Ritli la CSM, Răzvan Nintaș, Tabi Zsolt, Mihai Sabău, inspector școlar, Dorel Ziman, director LPS…

  Există și o variantă care circulă printre suporterii Unirii, aceea în care veteranul Marius Bălău să continue ca antrenor-jucător iar licența să fie asigurată de Răzvan Nintaș…Dar acestea sunt deocamdată doar zvonuri…

  Marius Bălău ne-a confirmat doar că va merge până la capăt cu proiectul Unirea . ”Am început acum 4 ani acest proiect cu oamenii de acolo și cel puțin până la vară mergem împreună. La Odorhei n-am mers din cauza unor probleme familiale”, ne-a declarat Bălău.

  Unirea Tășnad joacă sâmbătă, de la ora 17, acasă, cu ultima clasată, CS Iernut.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE