More


  APRECIERE! Părintele Cristian BOLOȘ, noul PREȘEDINTE al CRUCII ROȘII Satu Mare. O MERITĂ din plin

  =

  Noul președinte al Filialei Satu Mare a Crucii Roșii din România este preotul ortodox Cristian Boloș. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook al Crucii Roșii Satu Mare.

  ”Noul președinte al Crucii Roșii Filiala Satu Mare este părintele Boloș Cristian, un om minunat și iubit de voluntarii și staf-ul Crucii Roșii Satu Mare. Vă mulțumim pentru dăruirea și generozitatea cu care sprijiniți de mulți ani activitățile și proiectele noastre”, se arată în postarea respectivă.

  Preotul paroh al Catedralei „Adormirea Maicii Domnului” din Satu Mare s-a născut pe 10 septembrie 1979. A urmat între anii 2002-2008 cursurile de doctorat la specialitatea „Patrologie şi literatură postpatristică” în cadrul Facultăţii de Teologie din Oradea şi a Facultăţii de Teologie „Andrei Şaguna” din Sibiu, sub coordonarea prof. univ. dr. Constantin Voicu. A obţinut titlul de doctor în Teologie în anul 2009 prin susţinerea la Sibiu a tezei de doctorat intitulată „Sinergia în Teologia Sfinţilor Părinţi din secolul al IV-lea”.

  Doctor în Teologie, autor a nouă cărţi şi a numeroase studii şi articole, preotul sătmărean Cristian Boloş a devenit acum și președintele Crucii Roșii Satu Mare, postură în care Gazeta de Nord Vest îi urează mult succes.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img