More


  Nebunie, la propriu, în traficul sătmărean. Cinci infracțiuni în flagrant

  =

  Cinci infracțiuni la regimul rutier au fost constatate în flagrant de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare în acest sfârșit de săptămână.

  La data de 29 martie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au identificat în trafic, în municipiul Satu Mare, un autoturism condus de un bărbat, de 52 ani, din municipiul Satu Mare. În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că persoana de la volan avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Întrucât conducătorul auto prezenta un comportament specific intoxicației cu substanțe interzise, acesta a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii substanțelor toxicologice, rezultatul fiind pozitiv. În cauză cercetările continuă în dosarul penal constituit sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul de către o persoană având dreptul de a conduce suspendat si conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, șoferul fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore.

  Tot, la aceeași dată au mai identificat un bărbat, de 45 de ani, din localitatea Dorolț, care se afla la volanul unui autovehicul pe strada Crișan, din municipiul Satu Mare, fără a poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal.

  La data de 30 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Carei, au identificat în trafic pe DN 19, în apropierea localității Moftin, un autoturism condus de un bărbat de 28 ani, din municipiul Satu Mare, care nu poseda permis de conducere.

  La aceeași dată, 30 martie a.c., polițiștii Poliției orașului Ardud, au depistat un bărbat de 29 de ani comuna Craidorolț, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe care avea montate numere de circulație provizorii, a căror valabilitate era expirată.

  Și polițiștii Secției Poliție Rurală Negrești Oaș au oprit pentru control pe DN 19, în localitatea Orașu Nou, un autoturism, la volanul căruia se afla un conducător auto de 32 de ani, din comuna Vama, care avea dreptul de a conduce suspendat.

  Față de cele constatate, în toate cazurile polițiștii au întocmit dosare penale.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img