More


  Peste 300 de jandarmi sătmăreni, la datorie cu ocazia Sărbătorilor Pascale

  =

  Jandarmii sătmăreni vor fi angrenaţi, la sfârşitul acestei săptămâni, în misiuni de asigurare a ordinii publice la nivelul judeţului în aria de competenţă, dar şi a municipiului Satu Mare. În zilele de 27, 28 şi 29 aprilie a.c., peste 300 de jandarmi vor executa misiuni de asigurare şi menţinere a unui climat de ordine şi siguranţă publică, atât în municipiul Satu Mare, cât şi în oraşele Carei, Negreşti şi Tăşnad.

  Efectivele Jandarmeriei Sătmărene vor fi prezente pentru a asigura măsuri de ordine publică în zona lăcaşurilor de cult, unde se preconizează aglomeraţii mari de persoane, dar şi în alte zone de interes operativ. Pentru ca Sărbătorile Pascale să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, patrulele de siguranţă publică vor fi prezente în mijlocul cetăţenilor 24 de ore din 24, prin misiunile executate urmărindu-se soluţionarea în mod operativ a sesizărilor primite.

  Jandarmii sătmăreni vor desfăşura individual, dar şi în coo-perare cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare, o serie de misiuni specifice pentru prevenirea infracţionalităţii şi stabilirea unui climat de ordine şi siguranţă publică. Echipajele de jandarmi vor acţiona cu preponderenţă pentru prevenirea apariţiei unor incidente sau stări tensionate, dar şi pentru depistarea persoanelor care săvârşesc fapte contravenţionale sau penale.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img