More  PREOȚII și curatorii din județul Satu Mare, TRANSFORMAȚI în agenți ELECTORALI de Pro România. Cel puțin asa se LAUDĂ Octavian Petric membru Pro România 

  De parcă nu sunt destule problemele politice interne și externe ale României, cu presiunii de tot felul pe țara noastră venite din extern, cu ajutorul unor “marionete“ din interiorul țării, și de parcă nu sunt destule anomalii care se întâmplă pe la noi din motive clare că țara aceasta nu poate să se dezvolte și să funcționeze asa cum ar trebui, acum am primit niște informații de la mai multe surse de încredere că deputatul Octavian Petric, împreună cu protopopul de Satu Mare, Ioan Socolan pun la cale ceva necurat.
  Cei doi au convocat o mega ședința pentru joi, 11.04.2019, de la ora 18:00, la care sa fie prezenți toți preoții  și curatorii din județ, lucru care arată clar că sunt oameni și in interiorul acestei țării , ca și Octavian Petric ,care  vor cu orice preț să denigreze instituțiile sacre și în care încă românii mai au încredere, cum ar fii Biserica Ortodoxă Română!
  Motivul acestei “ședințe” se pare ca ar fii dorința de a implica Biserica Ortodoxă Română în alegerile europarlamentare din mai, de anul acesta, și de a-i transforma pe preoții și curatorii sătmăreni în agenți electorali ai Pro România.
  Convocarea este pentru joi 11.04.2018 de la ora 18:00 la un restaurant din oraș.
  Suntem curioși să vedem cine va RĂSPUNDE acestei “invitații”, mai ales că mai mulți din cei care au fost “convocații “ sau arătat deranjați de o astfel de idee.
  Bine înțeles, asteptăm cu interes să vedem ce părere au Înalt Preasfințitul, Iustin Sigheteanul, episcopul Maramureșului și Sătmarului, precum și Preasfințitul părinte Timotei Sătmăreanul, arhiereul vicar al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului, acum că au aflat din presă despre ce se pune la cale și în ce dorește Octavian Petric să implice instituția condusă de Preasfințiile lor in județ!

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE