More

    Prichindeii, în vizită la Centrul de Recreere Kentaur din Atea

    În cadrul parteneriatul încheiat între voluntarii SNAC de la Liceul cu Program Sportiv Satu Mare și Centrul Social Prichindelul, s-a realizat o excursie cu prichindeii de la grupa mare, la Centrul de Recreere Kentaur din localitatea Atea, gazda primitoare fiind doamna Boer Noemi.

    Scopul acestei activități în aer liber a fost ca cei mici să recunoască animalele domestice care se găsesc la fermă, să le vadă în habitatul lor natural și să se bucure de timpul frumos pe care îl petrec în natură.

    Copiii au fost uimiți de animalele crescute la fermă (pui mici de rațe, cai, viței, purceluși mici și mari, iepuri de toate mărimile, pisicuțe, etc.), au avut posibilitatea să le privească îndeaproape aflând mai multe informații despre îngrijirea, hrănirea și creșterea animalelor care pot fi crescute și la casă.

    Activitatea s-a realizat cu sprijinul doamnei Boer Noemi, proprietara fermei, și a doamnelor profesor coordonator SNAC Timea Turtoi și profesor voluntar Agota Bodnar, cărora cei de la Centrul Prichindelul le mulţumesc.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE