More


  PROGNOZĂ. Cum va fi VREMEA de PAȘTE și de 1 MAI. Veștile nu sunt prea bune

  =


  Dacă de Paștele Catolic și de Floriile ortodocșilor, sătmărenii au avut parte de o vreme splendidă, nu același lucru se poate spune, însă și de Paștele ortodox. De fapt, pe tot cuprinsul minivacanței de Paște și 1 Mai, vremea va fi capricioasă chiar dacă temperaturile vor fi destul de ridicate.

  Două zile de caniculă

  Potrivit meteorologilor, în județul Satu Mare urmează două zile caniculare. Astfel, joi, temperaturile diurne vor urca până la 27 de grade Celsius, iar cele nocturne la 11 grade.

  Vineri, va fi mai cald. Peste zi vom avea parte chiar de temperaturi caniculare, 29-30 de grade, în unele locuri chiar mai ridicate. Asta în timp ce în noaptrea de vineri spre sâmbătă vor fi înregistrate 13 grade.
  Demn de menționat este și faptul că în această perioadă nu sunt prognozate ploi, iar cerul va fi, în cea mai mare parte, senin.

  Vremea se schimbă de Paște

  De Paște, însă, vremea se schimbă. Chiar dacă sâmbătă avem tempăeraturi de 25 de grade, vor fi semnalate ploi în averse. În noaptea de înviere vor fi doar 9 grade și, la fel ca peste zi, sunt șanse mari să plouă.

  Duminică, în prima zi de Paște, se răcorește de-a binelea. 19 grade ziua, cer noros, posibile precipitații. În noaptea de duminică spre luni doar 8 grade, cu cer noros și, de asemenea, este posibil să plouă.

  Luni, a doua zi de Paște, tot 19-20 de grade Celsius, cu cer însorit, ploi și burniță. Peste noapte doar opt grade și posibile ploi.

  Abia pe marți se mai încălzește puțin, 22 de grade, cerul se mai răzbună și ploile dispar încet. Peste noapte doar opt grade.

  Încălzire ușoară de 1 Mai

  În schimb, pe miercuri, 1 Mai, vremea se încălzește. Temperaturile ajung la 23-25 de grade, pe fondul unui cer predominenat senin. Vreme ideală de picnic. Peste noapte, temperaturile nu coboară mai jos de 10 grade.

  Joi, 2 mai, temperaturile cresc și mai mult, depășind 25 de grade Celsius, cu cer predominant senin, timp excelent pentru a continua petrecerea de ziua precedentă în aer liber.

  Apoi, pe week-end-ul viitor vremea se răcorește din nou, cu temperaturi maxime de cel mult 20 de grade, cu nori și posibile ploi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img