More    Proiectul ”Școala comunitară”, derulat cu succes la Carei

    Școala Gimnazială Nr.1 din municipiul Carei derulează proiectul ”Școala comunitară”, implementat în parteneriat cu Fundația Noi Orizonturi, Clubul Rotary și Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare.

    Primul curs organizat în cadrul acestui proiect, inititulat ”Cercul siguranței”, va începe în data de 16 mai 2019. Scopul cursului îl constituie îmbunătățirea comunicării între profesori și elevi. Al doilea curs va demara în perioada septembrie- octombrie 2019, fiind destinat profesorilor în scopul învățării centrate pe elev prin rezolvări de probleme de viață cu aplicarea cunoștințelor de matematică, fizică, chimie, limbă și comunicare, informatică.

    ”Prin acest proiect se schimbă viziunea legată de abordarea învățării, învățarea devine relevantă. În același timp, profesorii au ocazia ca, în colaborare cu părinții și comunitatea, să-i determine pe elevi să frecventeze școala cu plăcere, mai precis să fie o atmosferă cât mai plăcută în școală, iar elevii să fie atrași de ceea ce învață”, a declarat directorul Școlii Gimnaziale Nr.1, Nicolae Moldovan.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE