More


  Recomandări ale polițiștilor pentru perioada Sărbătorilor Pascale

  =

  Apropierea sfintelor sărbători de Paște determină o creștere a vehiculelor în mișcare și implicit o scădere a fluenței circulației pe majoritatea arterelor în municipiul Satu Mare. Poliția le recomandă șoferilor să conducă cu prudență, să respecte semnalizarea rutieră, semnalele polițiștilor rutieri și să oprească sau să staționeze doar în locurile special amenajate și marcate corespunzător.

  Șoferii sunt sfătuiți și să reducă viteza de deplasare și să circule cu atenție sporită atunci când trec pe lângă grupuri de pietoni. Oamenii legii vor fi cu ochii și pe pietoni. “Le recomandăm să circule pe trotuare, să traverseze doar prin locurile permise și după o asigurare temeinică,” este recomandarea făcută de polițiștii sătmăreni, care au mai atras atenția și asupra faptului că pietonii nu trebuie să ocupe partea carosabilă a drumurilor.

  Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean, 140 de polițiști vor fi la datorie odată cu Sărbătorile Pascale. Dintre aceștia, 90 vor fi de la ordine publică, pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor cu violență. Și polițiștii de la rutieră vor fi pe drumuri, de sărbători. Aceștia vor fi prezenți și în zonele lăcașelor de cult, dar și pe tronsoanele periculoase, acolo unde au mai avut loc accidente rutiere.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img