More


  Reuniune zonală a PSD Satu Mare la Medieșu Aurit

  =

  Staff-ul județean al PSD s-a întâlnit, marți seara, cu președinții de organizații locale, primarii, viceprimarii, consilierii județeni și locali, și ceilalți responsabili din localitățile Medieșu Aurit, Odoreu, Apa, Botiz, Agriș și Viile Satu Mare. ”Guvernul PSD a dezvoltat comunitățile locale și a crescut puterea de cumpărare a românilor”, este mesajul transmis de social de mocrați cu această ocazie.


  La reuniunea de la Medieșu Aurit, au fost prezenți, printre alții, deputatul Ioana Bran, consilierul județean, Gheorghe Ciocan, președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, președintele executiv, Mircea Govor, secretarul executiv Toma Betea, dar și viceprimarul cu atribuții de primar al comunei Medieșu Aurit, Torok Marian.

  Aleșii social-democrați au reiterat faptul că, în timpul Guvernării PSD, comunitățile locale s-au dezvoltat și s-au modernizat prin programele PNDL I și PNDL II, reușind să atragă fonduri însemnate pentru dezvoltarea infrastructurii – modernizarea străzilor, extinderea rețelelor de apă și canalizare, modernizarea școlilor și a dispensarelor medicale etc.

  Una dintre cele mai importante investiții din zonă este construirea unui pod nou peste râul Someș în zona Potău –Cărășeu, finanțat cu 8.408.522,00 lei prin PNDL II, care va lega zona Someș de Țara Codrului.

  Președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, a declarat că prin investițiile realizate în aceste localități cu susținerea Guvernului, comunitățile locale se dezvoltă și se modernizează , iar prin măsurile sociale adoptate de Guvern puterea de cumpărare a românilor a crescut.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img