More  Victorie obligatorie în fața lanternei!

  Unirea Tășnad a ajuns pe loc retrogradabil și nu-și mai poate permite pași greșiți. Mai ales meciul de azi e unul de totul sau nimic pentru tășnădeni, trupa pregătită acum de Ma-rius Bălău fiind nevoită să bată ultima clasată pentru a mai spera la salvare.

  După demisiile lui Cristi Popa și Ovidiu Suciu, veteranul Marius Bălău este cel care a rămas antrenor …Iar veteranul fundaș ce se află de la începutul proiectului actual la Unirea speră ca această schimbare să fie în primul rând cu…noroc.

  ”Sunt conștient că multe nu pot schimba în câteva zile. Suntem aceiași în lot, iar eu baghetă magică n-am. Dar sper ca măcar să scăpăm de ghi-nioane, să avem un dram de noroc, căci e frustrant să tot pierzi acasă în prelungiri”, ne-a spus Marius Bălău. Acesta va încerca să mai și joace în actualul sezon dacă sănătatea i-o va permite.

  ”Nu cred că voi putea juca în toate meciurile dar în funcție de adversar și de cum o să mă simt o să intru să încerc să dirijez din spate echipa”, a mai spus Bălău.
  Noul antrenor al Unirii face un apel la suporteri să vină azi la stadion să își susțină favoriții, mai ales acum în momentele mai grele ale echipei.
  ”Aici la Tășnad mă simt de patru ani ca într-o familie. Cu jucători și suporteri. Sper să ne fie alături și să-i ajute pe băieți să obțină toate punctele!”, a încheiat Bălău.
  Legat de meciul cu lanterna, CS Iernut pare a fi în revenire, în ultimele două etape echipa a reușit să învingă, 3-2, pe Hărman și să remizeze, 3-3, la Mediaș.
  Din fericire, la Tășnad nu sunt probleme de lot…Baftă, Marius Bălău!
  Vineri, 19 aprilie
  AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – MSE Târgu Mureş
  Sticla Arieşul Turda – ACS Unu Fotbal Gloria
  Sănătatea Cluj – Minaur Baia Mare
  Avântul Reghin – Unirea Dej
  Unirea Tăşnad – CS Iernut
  Gaz Metan Mediaş 2 – ACS Fotbal Comuna Recea
  Sâmbătă, 20 aprilie
  Olimpic Cetate Râşnov – AFC Odorheiu Secuiesc
  AFC Hărman – CFR Cluj 2

  Clasament
  1. Comuna Recea 55
  2. Csikszereda 55
  3.Minaur Baia Mare 46
  4.Olimpic Cetate Râşnov 43
  5.Sănătatea Cluj 40
  6.CFR Cluj 2 39
  7.Sticla Arieşul Turda 35
  8.Avântul Reghin 33
  9.Unu Fotbal Gloria 32
  10.Unirea Dej 26
  11.AFC Hărman 25
  12.Odorheiu Secuiesc 25
  13.Unirea Tăşnad 24
  14.MSE Târgu Mureş 15
  15.Gaz Metan Mediaş 2 12
  16.CS Iernut 10

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE