More


  VIDEO. ÎNFIORĂTOR!!! Un sătmărean își TERORIZEAZĂ câinele. Motivul este INCREDIBIL

  =


  Un sătmărean care locuiește în zona Draxlmaier își terorizează câinele pentru că acesta nu merge la pas pe lângă…bicicletă. Scena în care sătmăreanul își terorizează caionele a fost filmată azi de o sătmăreancă.

  Din imagini se vede foarte clar cum cinele, un ciobănesc german, pare a avea chef de joacă și s-a plictisit să meargă la pas pe lângă bicicleta stăpânului, ce pare un bărbat destul de tânăr.

  Cum câine a ieșit din ritm,ul impus de stăpân, bărbatul s-a dat jos de pe bicicletă și și-a terorizat patrupedul. Se vede clar cum îl lovește cu piciorul, apoi îl ridică de zgardă sugrumându-l. Cine știe cum i se adresează pentru că imaginile, suprinse pe camerele de supraveghere, sunt fără sonor.

  ”Un proprietar de ciobanesc german, din zona Dräxlmeier, Satu Mare, asa isi trateaza animalul, nu e prima data cand il vad…si , culmea, ma vede omul ca ma uit la el cum merge cu cainele pe langa bicicleta, sau dimineata la 8:15 alearga cu el si la fel face, l-am mai vazut o data , m-a vazut si atunci….nu stiu…ii place sa arate lumii cum isi loveste si strange de gat cainele pentru ca nu merge la pas ?!? Bietul animal traieste un cosmar alaturi de acest om, daca poate fi numit asa, se vede ca e speriat, nu stie ce sa faca sa il multumeasca pe “stapan”, scrie pe Facebook sătmăreanca care a fost martora acestei scene și care a postat imaginile pe site-ul de socializare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img