More


  BOX / Florin Mulcuțan ales în Biroul Federal al FR Box

  - Advertisement -

  La Satu Mare se va înființa Centru Olimpic de juniori

   

  Sătmăreanul Florin Mulcuțan demonstrează încă odată că rămâne un nume apreciat în boxul românesc. După ce a contribuit la revitalizarea acestui sport nobil la Satu Mare acesta s-a implicat active și la Federație dar și la Ministerul Tineretului și Sportului pentru susținerea mișcării pugilistice.

  Acesta a ținut să mulțumească într-o postare pe pagina de facebook celor care l-au votat pentru un loc în Biroul Federal. De asemenea Mulcuțan a confirmat înființarea Centrului Olimpic de junior.

  ”In primul rând as dori sa va mulțumesc frumos celor prezenți ptr votul acordat ptr alegerea mea in Biroul Federal al FR Box(unde am revenit după 4 ani) . Scorul a fost unul peste așteptări deoarece, a fost un singur vot împotriva și doua abtineri(motivate) iar restul de 33 au fost pentru, ceea ce ma obliga la o implicare maxima. Totodata, va asigur de sprijinul meu necondiționat in continuare pe toți , indiferent de poziția pe care ați avut-o in ceea ce privește susținerea mea azi la AG.

  Pe ordinea de zi, au fost mai multe puncte referitoare la rapoartele conducerii, descărcarea bugetară, alegeri ptr locurile vacante din BF și diverse!

  A fost o solicitare de introducere a unui punct pe ordinea de zi referitor la demiterea conducerii CCA. Solicitarea fiind supusa la vot a fost respinsă de majoritatea celor participanți!

  Printre altele, va informez ca, așa cum ne-am propus și dorit, Centrul Olimpic de Box ptr juniori va lua ființa la Satu Mare in cel mai scurt timp iar un lucru îmbucurător este faptul ca tot azi, președintele federatiei ne-a comunicat ca , in paralel cu CO de la Satu Mare, va lua ființa și CO de box ptr tineret de la Baia Mare cele doua având scopul de a avea continuitate ciclică ptr sportivii ieșiți din juniorat și trecuți la tineret.

  P.S. Intentionat l-am lăsat la urma pe Plosca Viorel căruia, îi mulțumesc in mod expres ptr faptul ca a fost și este alături de mine necondiționat și ptr faptul ca ma “suporta” cu bune, cu rele cu mofturi sau orice stări pe care le am, indiferent de situație dar și ptr tot ceea ce a făcut la Satu Mare in calitate de președinte al AJ Box SM deoarece, sunt fapte… nu vorbe!” a punctat Mulcuțan

  Felicitări și la mai mare!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img