More


  Bronz pentru Szilagyi la individual, AUR la echipe, pentru CSM

  =

  Campionatul Naţional de spadă masculin seniori a început vineri la Satu Mare odată cu proba individuală care a strâns 43 de spadasini de la mai multe cluburi de profil din ţară. După faza grupelor, s-a trecut pe un tablou incomplet de 64 cu eliminare directă.

  Cel mai bun rezultat sătmărean l-a înregistrat Adrian Szilagyi de la CSM Satu Mare. După o serie de victorii, acesta a ajuns în penultimul act al competiţiei. Sătmăreanul a pierdut în semifinale, la mare luptă, scor 14-15, cu Mario Perşu (CSU Craiova) şi astfel că a cucerit medalia de bronz. De precizat că Perşu a luat titlul naţional după 15-12 cu Adrian Dabija (Dinamo) în finală.
  Locurile obţinute de ceilalţi sătmăreni: Alexandru Oroian (CSM) – 7, Adam Macska (CSM) – 8, Marton Szep (CSM) – 10, Balazs Szilagyi (CSM) – 21, Tudor Surducan (CS) – 28, Marton Mezinger (CS) – 30, Luca Gurza (CS) – 32, Emilian Feher (CS) – 37, Lucas Serghie (CS) – 40, Anton Cîmpan (CS) – 41.

  CSM, al treilea titlu național pe echipe
  Sâmbătă și duminică a urmat concursul pe echipe, iar CSM Satu Mare avea de apărat titlurile naționale cucerite în 2017 și 2018.

  Iar după un concurs extrem de interesant în care CSM-ul s-a luptat cu echipele din Craiova și cu cele două trupe venite de la Dinamo, spadasinii noștri au reușit din nou să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului… În formula Adrian Szilagyi, Adam Macska, Oroian Alexandru și Szep Marton, CSM-ul a câștigat toate cele șapte partide. Practic, lupta pentru titlu s-a dat în trei, între CSM Satu Mare, CSU 1 Craiova și Dinamo 1 București. Sătmărenii au învins pe CSU 1 Craiova cu 43 -42 . Iar duminică, în ultimul meci al Naționalelor, CSM Satu Mare și Dinamo au luptat cu titlul pe masă, ambele echipe fiind neînvinse înaintea acestui duel…

  Totul s-a decis la ultima tușe, Adrian Szilagyi reușind punctul decisiv. Cu Dinamo, 42-41.
  Cu o echipă foarte tânără, CS Satu Mare a terminat pe șapte, din opt. Au tras Luca Gurza, Lucas Serghie, Tudor Surducan și Szabo Szabolcs.

  Sătmărenii sunt antrenaţi de Francisc Csiszar, Nagy Lehel şi Simona Surducan.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img