More


  Combaterea plantei invazive “Ambrozia” buruiana iarba părloagelor, la Carei

  - Advertisement -

   

  O amplă activitate de informare și conștientizare a tinerei generații privind importanța prevenirii și combaterii plantei invazive “Ambrozia”a avut loc ieri la Carei, eveniment organizat de Liceul Tehnologic “ Simion Bărnuțiu “ Carei în parteneriat cu Agenția pentru Protecția Mediului Satu Mare. La manifestare a fost prezent și vicepreședintele Agenției Naționale pentru Protecția mediului (ANPM), sătmăreanul Radu Roca.

  Au participat elevi de la unitățile de învățământ din municipiul Satu Mare, Carei și din localitățile Andrid, Berveni, Supur precum și ONG de mediu.

  ”Am avut bucuria să constat seriozitatea și consecvența cu care comunitatea din zona Careiului abordează problematica ierbii părlaogelor ca factor de risc pentru mediu și sănătate și totodată s-a dovedit din nou faptul că tinerii reprezintă garanția dezvoltării durabile a societății românești. Evenimentul de astazi mi-a oferit oportunitatea retrăirii momentelor de neuitat din perioada de început a carierei mele profesionale”, a precizat radu Roca.

  În urma succesului de ieri, vicepreședintele ANPM, Radu Roca, adresează calde mulțumiri conducerii Liceului ca veriga de legătură între școală și comunitate!

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img