More


  Crucișor pierde la masa verde meciul cu Unirea Bercu

  =

  Săptămânala ședință a Comisiei de disciplină a avut loc marți după amiază la sediul AJF.
  Am avut parte de suspendări după eliminări pentru cumul de galbene, bruscarea adversarului sau pentru molestarea verbală a arbitrului… De asemenea un joc, cel dintre Crucișor și Bercu a fost decis la masa verde deoarece echipa din Crucișor a folosit un jucător aflat în stare de suspendare…

  Iată deciziile luate:
  – La jocul Voinţa Doba – Someşul Oar a fost eliminat jucătorul Deak Marius (Doba) pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.
  – La jocul Olimpia Căuaş – Vulturii Santău a fost eliminat Ostate Vlăduţ (Santău) pentru molestare verbală la adresa arbitrului. Va fi suspendat două etape şi amendat cu 75 de lei.
  Tot la acest joc a fost eliminat Rozs Tamas (Santău) pentru injurii la adresa arbitrului. Va fi suspendat patru etape şi amendat cu 75 de lei.
  – La jocul Prietenia Crucişor – Unirea Bercu a fost depusă o contestaţie de către delegatul din Bercu cu privire la jucătorul Kardos Gabriel, acesta fiind suspendat. Omologarea rezultatului cu 3-0 în favoarea echipei Unirea Bercu.
  – La jocul Recola Sanislău – Frohlich Foieni a fost eliminat Rochian Norbert pentru bruscarea adversarului. Va fi suspendat două etape şi amendat cu 75 de lei.
  – La partida Someşul Odoreu – AS Livada, pentru incidentele petrecute după terminarea jocului, sunt invitaţi oficialii jocului şi delegaţii celor două echipe la şedinţa care va avea loc în 21.05.2019.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img