Crucișor pierde la masa verde meciul cu Unirea BercuSăptămânala ședință a Comisiei de disciplină a avut loc marți după amiază la sediul AJF.
Am avut parte de suspendări după eliminări pentru cumul de galbene, bruscarea adversarului sau pentru molestarea verbală a arbitrului… De asemenea un joc, cel dintre Crucișor și Bercu a fost decis la masa verde deoarece echipa din Crucișor a folosit un jucător aflat în stare de suspendare…

Iată deciziile luate:
– La jocul Voinţa Doba – Someşul Oar a fost eliminat jucătorul Deak Marius (Doba) pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.
– La jocul Olimpia Căuaş – Vulturii Santău a fost eliminat Ostate Vlăduţ (Santău) pentru molestare verbală la adresa arbitrului. Va fi suspendat două etape şi amendat cu 75 de lei.
Tot la acest joc a fost eliminat Rozs Tamas (Santău) pentru injurii la adresa arbitrului. Va fi suspendat patru etape şi amendat cu 75 de lei.
– La jocul Prietenia Crucişor – Unirea Bercu a fost depusă o contestaţie de către delegatul din Bercu cu privire la jucătorul Kardos Gabriel, acesta fiind suspendat. Omologarea rezultatului cu 3-0 în favoarea echipei Unirea Bercu.
– La jocul Recola Sanislău – Frohlich Foieni a fost eliminat Rochian Norbert pentru bruscarea adversarului. Va fi suspendat două etape şi amendat cu 75 de lei.
– La partida Someşul Odoreu – AS Livada, pentru incidentele petrecute după terminarea jocului, sunt invitaţi oficialii jocului şi delegaţii celor două echipe la şedinţa care va avea loc în 21.05.2019.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts