More


  CSM Satu Mare a câștigat Cupa României la baschet 3×3!

  - Advertisement -

  La doar patru zile de la marea dezamăgire trăită la Sfântu Gheorghe după ratarea titlului național în LNBF, în ultimele secunde baschetbalistele CSM ului din Satu Mare au strâns rândurile și s-au comportat admirabil la turneul final al Cupei României la baschet 3×3.

  Competiția desfășurată în sala LPS Ecaterina Both din Satu Mare a adus la start toate cele 13 echipe din Liga Națională. Sâmbătă am avut turneul semifinal pentru stabilirea ierarhiei pentru ultimul asalt…cel de duminică când s-a jucat cu trofeul pe masă.


  În formula Andrea Olah-Orosz, Andreea Huțanu, Adina Pop și Anamaria Kadar , CSM -ul s-a oprit sâmbătă în sferturi după o înfrângere la limită cu Phoenix Constanța. A doua zi însă baschetbalistele noastre au spulberat tot în cale și după trei victorii în grupa, cu Alexandra, Târgoviște și Brașov a urmat succesul cu Târgu Mureș din sferturi. Apoi semifinala specială cu Sepsi Sfântu Gheorghe…O mică revanță de luat măcar după cele petrecute în finala de la 5×5! Iar victoria de moral a venit, 21-15 și Olah-Orosz&co au ajuns în finală.

  Constanța care câștigase turneul de sâmbătă s-a duelat cu Agronomia București în cealaltă semifinală…Fetele de la malul mării au acuzat oboseala acumulată sâmbătă și au cedat 21-11. Agronomia, singura trupă venită cu antrenor și manager (Aradul l a mai avut în delegație pe președintele Marcel Urban) , părea marea favorită mai ales că echipa pare structurată pentru un viitor bun la 3×3…Doar că ambiția fetelor noastre și plusul de talie au făcut diferența. Iar sătmărencele au condus pe tot parcursul jocului și s-au impus cu 21-17 spre bucuria oficialităților venite la sală.


  Primarul Gabor Kereskenyi alături de antrenorul federal Claudiu Fometescu au acordat mici atenții din partea Primăriei Satu Mare și plachetele și cupa câștigătoarei.Astfel după trei titluri de vicecampioane naționale în LNBF și unul la 3×3, baschetul de la CSM cuceresște primul trofeu intern.Felicitări.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img