More


  Edi Iordănescu nu mai e favorit să preia pe FCSB!

  =

   

  Gigi Becali (60 de ani) și l-a dorit pe Edi Iordănescu (40 de ani) la FCSB, dar șansele ca această mutare să se facă au scăzut foarte mult în ultimele zile. Deși au fost declarații publice, din ambele tabere, că negocierile se vor purta la finalul play-out-ului, adică săptămâna viitoare, managerul general al celor de la Gaz Metan Mediaș s-a gândit mai bine și ar fi decis, potrivit unor surrse Digi Sport, să nu dea curs ofertei. În aceste condiții, patronul roș-albaștrilor s-a reorientat și, cel mai probabil, va alege un tehnician italian, favorit fiind Walter Zenga.
  Iordănescu jr simte că nu poate lucra la gruparea roș-albaștrilor așa cum și-ar dori, fără să fie influențat de Becali, astfel că pare decis a continua la Mediaș, sigur asta și dacă cei de acolo se vor ține de promisiune. Edi Iordănescu a precizat că vrea ca în sezonul viitor să se lupte cel puțin pentru play-off cu echipa sa de club.
  În aceste condiții, la București, Gigi Becali s-a reorientat și testează piața italiană. Walter Zenga (59 de ani), Devis Mangia (44 de ani) și Cristiano Bergodi (54 de ani) au șanse de a fi numiți ca succesori ai lui Mihai Teja. Favorit pare Zenga, mai ales că acest tehnician are și suținerea totală a lui MM Stoica, al doilea cel mai important om din club, după cum s-a autoexprimat recent într-o intervenție telefonică la Digi Sport.
  ”Am văzut că Edi a lăsat un pic parfumul în București și a plecat înapoi! Se pare că se accesează acum o filieră italiană la FCSB. Cam așa se vede de sus, pentru că știm că are un profil aparte clubul. Dacă facem acum un clasament, cred că primele trei locuri sunt ocupate de reprezentanți ai Italiei, Walter Zenga, Devis Mangia și Cristiano Bergodi, ordinea fiind aleatorie”, a spus și Narcis Răducan, prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”.
  Răducan a lăsat și el de înțeles că șansele ca Edi să vină la FCSB nu mai sunt așa de mari, ca până acum câteva zile. ”Nu văd surprize din acest punct de vedere, dacă 99% nu mai înseamnă 99%. Mai degrabă nu, cred că e cam hazardat procentul de 99%.!”, a mai spus Răducan, la Digi Sport.
  Walter Zenga este antrenorul care s-a declarat încântat să revină la FCSB. Italianul e tentat să lucreze din nou cu Gigi Becali, cel pe care l-a invitat și la o cafea, dar finanțatorul roș-albaștrilor așteaptă mai întâi răspunsul lui Edi Iordănescu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img